Modell ügynökség > Diákmunka, nyári munka - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Modell ügynökség > 9 weboldal. Kategória leírása: Modell ügynökség: Modell ügynökségek gyűjteménye. Modell ügynökségek modelleknek, modellkedés, modell tanfolyam.

diakmunka.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Inexus Model Agency
Inexus Model Agency
http://www.inexus.hu/

Nem csak modellek közvetítésére, hanem tehetségek felkutatására és menedzselésére szakosodott. A modellek, képességeik szerint, munkalehetőséget kaphatnak belföldön és külföldön egyaránt, mivel az INEXUS más ügynökségekkel is kapcsolatban áll.

www.inexus.hu
CHANTAL Model Agency Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft
CHANTAL Model Agency Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft
http://chantalmodels.hu/

CHANTAL Model Agency Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft

chantalmodels.hu
VOGUE Modellügynökség
VOGUE Modellügynökség
http://www.voguemodel.hu/index.php?inc=magunkrol

VOGUE Modellügynökség. Csatlakozz Te is Hozzánk!- Légy Te a VOGUE új arca!

www.voguemodel.hu
NatCasting
NatCasting
http://www.netcasting.hu/

NatCasting - online jelentkezési lap.

www.netcasting.hu
Contact Models
Contact Models
http://www.contactmodels.hu/page/contact

024 Budapest, Margit Krt. 67. | Tel.: +36 1 78 61 064 | Fax.: +36 1 78 61 065

www.contactmodels.hu
Modellügynökség
Modellügynökség
http://www.clickonmodels.com/

Modellügynökség és ingyenes munkaerő közvetítés női-férfi modellek, fotómodellek, aktmodellek, modell fotósok, modellügynökségek, modellkedés és fotózás témakörében érdekeltek részére.

www.clickonmodels.com
MCM Modellügynökség
MCM Modellügynökség
http://www.mcm-models.hu

Professzionális modellügynökség sokszinű modell portfolióval: fotómodell, divatmodell, reklámarc, reklám modell, klasszikus modell, életmód modell, sport modell. Kreatív modell management a sikeres modell karrier eléréséért.

www.mcm-models.hu
Hungaro Filmcasting Kft.
Hungaro Filmcasting Kft.
http://www.hungarofilmcasting.com

A Hungaro Filmcasting egy olyan ügynökség, melyet szeretnek a megrendelők. Igénynek megfelelően külföldi vagy vidéki forgatásokhoz helyszíni castingolást is vállalunk. Megrendelőnk webkamerás castingjainkat akár a világ másik pontján élőben nézheti. Több mint 12 ezres adatbázisunkban, színészek, modellek, táncosok, artisták, zenészek, etnikumok, minden elképzelhető és elképzelhetetlen karakter megtalálható. Szlogenünk: Mi mindig, mindent megoldunk! Fontos számunkra a szereplőinkkel fenntartott állandó kapcsolat, az emberiesség, és az egymás iránti tisztelet. A Hungaro Filmcasting több európai casting ügynökséggel dolgozik együtt. Szereplőink segítségünkkel forgattak már az USA-ban, Törökországban, Indiában, a világ más pontján is. Színészeink közül többen beszélnek idegen nyelven, akár anyanyelvi szinten is. A Hungaro Filmcasting folyamatosan bővülő adatbázisa garancia arra, hogy nálunk mindenki megtalálja azt, akit keres. A film a színészt, a színész a szerepet.

www.hungarofilmcasting.com
Nine model & casting
Nine model & casting
http://www.nine-models.com

A Nine modell és casting ügynökségnek két profilja van. Az egyik oldalon divatmodelleket közvetítünk külföldi ügynökségekhez, olyan fiatalok felkutatásával foglalkozunk, akik a nemzetközi divatszakmában kéviselhetnek minket. 45 ország modellügynökségeivel és produkciós cégeivel dolgozunk együtt. Leendő modelljeinket semmilyen költség nem terheli, karrierjüket mi építjük, és alapozzuk meg. A másik oldalon hazai reklámfilmes, filmes és TV-s produkciókba közvetítünk színészeket, reklámarcokat, statisztákat illetve egyéb, akár különleges képességgel rendelkező karaktereket, pl. sportolókat, táncosokat, artistákat, zenészeket, bűvészeket stb.

www.nine-models.com
Oldal leírása
diakmunka.wyw.hu: WYW Diákmunka - Nyárimunka. Aupair munka, diákmunka apróhirdetések, hostess munka, külfüldi diákmunka, diákszövetkezetek, gyakornoki munka, távmunka...
Gyűjteményünkben 94 válogatott diákmunka, nyári munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 94 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 94107