Top 40 legújabb link > Diákmunka, nyári munka - wyw.hu

Szponzorált linkek
Teachcoast: a Tanárkereső
https://teachcoast.hu

Az első online foglalási rendszerrel rendelkező magántanár kereső Magyarországon. A tanároknak lehetőségük van megadni, hogy mikor elérhetőek és ezeket az időpontokat a diákok online lefoglalhatják. A naptárak pedig valós időben frissülnek. Egyedülálló keresési platformunkon képes leszel megtalálni azokat a tanárokat, akik minden szempontból megfelelően számodra (külön szűrési lehetőség a tanári diplomával rendelkező tanárokra). Amennyiben nem találnál olyan tanárt, akit keresel, akkor van lehetőséged feladni külön hirdetést, ahol megadhatod, hogy pontosan milyen tantárgyból, mikor, milyen szinten, stb. van szükséged korrepetálásra.

Teachcoast: a Tanárkereső
Gyakorikérdések - Diákmunka és karrier
https://kerdezdmeg.hu/kerdes-kategoria/uzlet-es-penzugyek/

Kérdésed merült fel a diákmunkával kapcsolatban? Kíváncsi vagy mások tapasztalatára, hogy ők hogyan és hol dolgoztak? Kíváncsi vagy a részletekre? Akkor jó helyen vagy, tedd fel kérdésed és a fórum tagjai segítenek neked! Illetve böngéssz a már meglévő gyakorikérdések közül, melyek számtalan hasznos információval szolgálhatnak.

Gyakorikérdések - Diákmunka és karrier
Diákmunka, nyári munka Ausztriában
https://osztrakmelo.hu/

Szeretnél dolgozni mesébe illő tájakon? Az osztrák hegységek és a természetvédelmi területei lélegzet elállító. És neked van lehetőséged dolgozni ilyen helyeken a segítségünkkel. Diákmunka, nyári munka, szezon munka akkor irány Ausztria. Az osztrákmelo.hu csapata segít neked munkát találni Ausztriában.

Diákmunka, nyári munka Ausztriában
Aktuális diákmunkák - ydiak.hu
https://ydiak.hu/aktualis-diakmunkaink

Te is az Y generáció tagja vagy? Ne habozz, keresd fel a Y Generáció Iskolaszövetkezetet, és böngéssz változatos diákmunka kínálatunkban! A mi dolgunk az, hogy megtaláljuk számodra a tökéletes diákmunkát, ami korrekt fizetést, suli mellett vállalható munkaidőt és tartható feltételeket biztosít számodra. Keress meg minket!

Aktuális diákmunkák - ydiak.hu
Magántanár és korrepetálás
https://oktass.hu

Taníts online. Az oktass.hu magántanár keresőn naponta több száz megkeresés érkezik magántanárok számára. Regisztrálj magántanár fiókot és tanítsd te is az általad legkedveltebb tantárgyat. A tanítás az egyik leghálásabb pénzkereséséi módszer.

Magántanár és korrepetálás
Árufeltöltő diákmunka
http://job-force.hu/

Kéne egy jól fizető, bejelentett diákmeló? Unod az álláskeresést? Nézd, milyen diákmunkák várnak rád a Job-Force iskolaszövetkezet weboldalán! Árufeltöltő diákmunka, hétvégi diákmunka - minden szóba jöhet! Figyeld megújuló hirdetéseinket és jelentkezz! Diák munka Budapest - velünk független lehetsz!

Árufeltöltő diákmunka
Diákmunka és bukltatói
http://hvg.hu/karrier/20090629_diakmunka_atveres

Nyáron, az iskola végeztével beköszönt a diákmunka-szezon, de nem árt pár dologra odafigyelni, nehogy átverjék gyermekünket a munkaadók.

Diákmunka és bukltatói
Tippek és tanácsok
http://www.koloknet.hu/eletmod/szabadido/diakmunka-tippek-es-tanacsok/

Amikor munkába áll a gyerek, a szülőknek is felelősség. Íme néhány hasznos tipp és tanács, mire kell odafigyelni egy diákmunkánál.

Tippek és tanácsok
Efott 2016 - Diákmunka a Velencei-tónál
http://efott.hu/info/diakmunka-jelentkezes/

Efott 2016 - Diákmunka a Velencei-tónál. Fesztivál munkák diákoknak az Efott rendezvényén 2016. július 12-17-ig. Oldalunkon megtaláljátok a jelentkezési lapot, feltételeket és a munkaköröket.

Efott 2016 - Diákmunka a Velencei-tónál
Diákmunka és adózás
https://www.nav.gov.hu/nav/sajtoszoba/hirek/diakmunka_20140620.html

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal oldala segítséget nyújt a diákmunka jogszabályozása és adózása megértésében, tájékoztatást nyújt a munkábaállás előtt.

Diákmunka és adózás
gyakornok.com
http://gyakornok.com/

Szerezz szakmai gyakorlatot, tapasztalatot még mielőtt végeznél, megszereznéd a diplomád! Enélkül sajnos frissen szerzett diplomával, de tapasztalat nélkül nehéz állást találni. Célunk, hogy megkönnyítjük a diákok és a munkaadók dolgát, és létrehozzuk a szakmai gyakorlatok hirdetési lehetőségét. Gyakornoki állás hirdetések.

gyakornok.com
MOL gyakornoki program
https://mol.hu/hu/karrier/gyakornoki-programok

A MOL nagyvállalat gyakornoki programja azoknak, akik gyakorlati tudásra, valódi szakmai tapasztalatokra van szüksége a tanulmányai mellett.

MOL gyakornoki program
Gyakornok álláshirdetések
http://www.jobinfo.hu/gyakornok/

Pályakezdőknek, még tanulóknak gyakornoki állás, munka hirdetések a jobinfo.hu oldalán.

Gyakornok álláshirdetések
Segíts a Budaörsi Állatmenhelynek
http://www.budaorsiallatmenhely.hu/onkentes-munka/

Szereted az állatokat, kutyákat, cicákat? Mint minden menhely, a Budaörsi is szűkös anyagi forrásokkal rendelkezik, ezért az önkéntesek munkája nagy segítség. Amennyiben szeretnél önkéntes lenni, oldalunkon megtalálsz minden információt, feltételt. Alkalmi önkéntes munkák pl.: kutyasétáltatás, simogatás, cicaszeretgetés, kennel takarítás, irodai munka, rendezvények segítése, ideiglenes befogadás, állatok szállítása (amennyiben van járműved)... Ez az önkéntesség sok örömet okoz embernek és állatnak, de figyelembe kell venni, hogy veszélyes is lehet ezért a szabályzatunk erre is kiterjed. Oldalunkon minden információt megtalálsz!

Segíts a Budaörsi Állatmenhelynek
Önkéntes központ Szeged
http://talentumonkentes.hu/onkentes/onkentes-lehetosegek

ATalentum Alapítvány az önkéntesség támogatásáért. Próbáld ki magad, legyél te is önkéntes!

Önkéntes központ Szeged
Önzetlen segítség a Fővárosi állatkertben
http://www.zoobudapest.com/segits-segitunk/onkentes-munka

A Fővárosi Állat- és Növénykert folyamatosan várja azokat az önzetlen, állatszerető személyek jelentkezését, akik szabadidejükben szívesen segítenének az állatkertben. Korhatár: 18, Felső korhatár nincs.

Önzetlen segítség a Fővárosi állatkertben
Önkéntes munka lehetőségek
http://www.onkentes.hu/

Önkéntes, azaz fizetetlen munkák: rendszeresen vagy alkalmanként, belföldön vagy külföldön a közös jó érdekében személyes akaratból vállalhatsz "munkát", szolgálatot.

Önkéntes munka lehetőségek
Szakmai gyakorlati lehetőségek külföldön
http://novaexperience.hu/szakmai-gyakorlat-kulfoldon

NoVa Experience - Szakmai gyakorlat külföldön, nyelvtanulási lehetőséggel.

Szakmai gyakorlati lehetőségek külföldön
del Rey International - Segítünk elindulni!
http://www.dri.hu/

del Rey International - Külföldi nyári munkák, szakmai gyakorlatok. Ha rendhagyó módon szeretnéd tölteni a nyarad, segítünk elindulni! Hotel munkák, animátorkodás ezekkel nyelvet gyakorolsz, tanulsz és gyakorlatot szerzel.

del Rey International - Segítünk elindulni!
Maxapró - Diákoknak szóló apróhirdetések
http://maxapro.hu/diakmunka

Diákoknak szóló apróhirdetések a maxaprón! Diákmunkát keresel? Netán munkát kínálsz nekik? Nálunk mindkettőt megtalálod. Keresgélj oldalunkon, hogy pénzt tudj keresni a nyáron, vagy suli mellett.

Maxapró - Diákoknak szóló apróhirdetések
Nine model & casting
http://www.nine-models.com

A Nine modell és casting ügynökségnek két profilja van. Az egyik oldalon divatmodelleket közvetítünk külföldi ügynökségekhez, olyan fiatalok felkutatásával foglalkozunk, akik a nemzetközi divatszakmában kéviselhetnek minket. 45 ország modellügynökségeivel és produkciós cégeivel dolgozunk együtt. Leendő modelljeinket semmilyen költség nem terheli, karrierjüket mi építjük, és alapozzuk meg. A másik oldalon hazai reklámfilmes, filmes és TV-s produkciókba közvetítünk színészeket, reklámarcokat, statisztákat illetve egyéb, akár különleges képességgel rendelkező karaktereket, pl. sportolókat, táncosokat, artistákat, zenészeket, bűvészeket stb.

Nine model & casting
Betterjob álláskereső portál
http://www.betterjob.hu/

Kedves álláskereső! Szeretne találni egy megbízható és hiteles álláskereső portált, ahol ellenőrzött állásajánlatok találhatók, ellenőrzött cégektől? Ha igen, akkor had ajánljam figyelmébe a Betterjob.hu állás és munkakereső portálunkat, ahol a fentebb említett jellemzőknek tökéletesen megfelel. Válassza álláskereséséhez a Betterjob.hu-t és találja meg álmai állását.

Betterjob álláskereső portál
Hogyan vállalj diákmunkát? - Karrierista
http://karrierista.blog.hu/2013/05/02/hogyan_vallalj_diakmunkat

Diákmunkát nem az utolsó percben érdemes keresni. A nyári szünetre jobb diákmunka kereséséhez 1-2 hónappal hamarabb érdemes hozzáfogni. Szinte egész évben találhatók diákmunka hirdetések, de érdemes igénybe venni a iskola vagy diákszövetkezetek segítségét! 16 éves kortól vállalhatsz diákmunkát és 18 éves korodig fiatal munkavállalónak számítasz, ami kedvezményekre jogosít. A cikket elolvashatod a Karrierista blog oldalán.

Hogyan vállalj diákmunkát? - Karrierista
jobozz.hu Diákmunka Neked
http://www.jobozz.hu

A www.jobozz.hu egy országos diákmunka kereső oldal, ahol a diákok kedvükre válogathatnak a regisztrált iskolaszövetkezetek által feltöltött munkaajánlatokból.

jobozz.hu Diákmunka Neked
Hungaro Filmcasting Kft.
http://www.hungarofilmcasting.com

A Hungaro Filmcasting egy olyan ügynökség, melyet szeretnek a megrendelők. Igénynek megfelelően külföldi vagy vidéki forgatásokhoz helyszíni castingolást is vállalunk. Megrendelőnk webkamerás castingjainkat akár a világ másik pontján élőben nézheti. Több mint 12 ezres adatbázisunkban, színészek, modellek, táncosok, artisták, zenészek, etnikumok, minden elképzelhető és elképzelhetetlen karakter megtalálható. Szlogenünk: Mi mindig, mindent megoldunk! Fontos számunkra a szereplőinkkel fenntartott állandó kapcsolat, az emberiesség, és az egymás iránti tisztelet. A Hungaro Filmcasting több európai casting ügynökséggel dolgozik együtt. Szereplőink segítségünkkel forgattak már az USA-ban, Törökországban, Indiában, a világ más pontján is. Színészeink közül többen beszélnek idegen nyelven, akár anyanyelvi szinten is. A Hungaro Filmcasting folyamatosan bővülő adatbázisa garancia arra, hogy nálunk mindenki megtalálja azt, akit keres. A film a színészt, a színész a szerepet.

Hungaro Filmcasting Kft.
Diákmunkák
http://allas-munka.aprohirdetes.biz/diakmunka-mid-334

Suli mellett dolgoznál, de nincs ötleted hol? Az apróhirdetés.biz oldalon több tucat diákmunka lehetőség között böngészhetsz. Keresd meg a hozzád illőt és jelentkezz!

Diákmunkák
Diákmunka aprook
http://www.aproo.hu/allas_oktatas/diakmunka/

Diákmunkát keresel, vagy ajánlsz, akkor látogass el az országos apróhirdető rendszerembe. Már hét éve futó oldalunkon aktív hirdetéseket találsz. Diákmunkát keresőknek és kínálóknak egyaránt ingyenes hirdetés feladási lehetőséget biztosít az Aproo apróhirdető rendszerünk.

Diákmunka aprook
Spanyolországi gyakorlat
http://www.animafestexperience.com/

Az Animafest Experience diákok ezreinek nyújt gyakorlati helyet Spanyolországban. Célja, hogy minél több magyar diák is megismerje a külföldi gyakorlat nyújtotta élményeket, és igazi multikulturális környezetben teljesítsenek gyakorlatot a napfényes Spanyolországban. Már több magyar egyetemmel működik együtt, ezenkívül diákok, az EU szinte összes tagországának egyetemeiről és főiskoláirólo részt vesznek az Animafest Experience gyakorlataiban.

Spanyolországi gyakorlat
Diákmunka állásajánlatok - Workania.hu álláshirdetések, állások
http://www.workania.hu/diakmunka/

Diákmunka témában böngészik állások után? A http://workania.hu oldal összegyűjtötte az ország álláshirdetéseit és csoportosította, hogy Ön minél egyszerűbben meglelje az Ön számára legmegfelelőbb állásajánlatot, legyen az diákmunka vagy egyéb munkaterület. A http://workania.hu oldal segít a CV összeállításában. Amennyiben diákmunka szakterület beli munkaerőhiánya van, a Workania.hu oldal abban is segíthet!

Diákmunka állásajánlatok - Workania.hu álláshirdetések, állások
Tanulj és dolgozz külföldön a Sprachcaffeval
http://www.sprachcaffe.com/magyar/nyelvtanulas_kulfoldon/tanulj_es_dolgozz.htm

Tanulj és dolgozz külföldön a Sprachcaffeval. Vegyél részt külföldi szakmai gyakorlaton, önkénteskedésen, munka és utazás külföldön, külföldi munkavállalás Angliában és Spanyolországban,

Tanulj és dolgozz külföldön a Sprachcaffeval
MCM Modellügynökség
http://www.mcm-models.hu

Professzionális modellügynökség sokszinű modell portfolióval: fotómodell, divatmodell, reklámarc, reklám modell, klasszikus modell, életmód modell, sport modell. Kreatív modell management a sikeres modell karrier eléréséért.

MCM Modellügynökség
Au Pair Munkák Angliában
http://www.aupairmunkak.hu

Ingyenes, megbízható, gyors au pair közvetítés Anglába! Leinformált családok! Érkezésedkor a továbbiak várnak: - minimum £70-100 heti zsebpénz - 24 órás telefonos ügyelet - ajándék angol feltöltős SIM kártya (kedvező külföldi percdíjakkal) - ingyenes hozzáférés az Au Pair Friends weblaphoz - iroda által szervezett kirándulások - és még sok más...

Au Pair Munkák Angliában
Munkaerő közvetítés
http://www.t-hr.hu/

Munkaerő közvetítés nagyvállalatoknak és kis cégeknek a T-HR-től + szolgáltatások ismertetése álláskeresők számára

Munkaerő közvetítés
VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
http://www.vipbudapesthostess.com

VIP Budapest Hostess és Modellügynökség. Céges rendezvények és promóciók, szórólapozás, fotózások, castingok. Nyári diákmunka lehetőség! Ingyenes regisztrációs lehetőség online adatbázisunkba!

VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
Önéletrajz
http://www.oneletrajz-minta.com

Az oldalunkon és a blogunkon rengeteg információt találhat munkakeresés, állás és állásinterjú szempontjából. Tudja Ön,hogy naponta egy munkaadó hány önéletrajzzal találkozik és azok milyen gyorsan landolnak a kukába? Miért teszi ezt a munkaadó? Mert mindegyik önéletrajz ugyanolyan, egy sablon, melyet az internetről pár kattintással megszereznek. Járt már hasonló cipőben? Látogasson el honlapunkra és megtudhatja melyek azok az apró titkok, melyekkel elcsábíthatja leendő munkaadóját!

Önéletrajz
diákoknak babysitter munkák
http://www.babaklub.com/index.php?id=11

Elhelyezkedést biztosítunk * Családoknál, gyermekmegőrzőkben, szállodákban, * Óvodákban, bölcsődékben, játszóházakba, esküvőkön, rendezvényeken * Budapesten illetve Magyarország egész területén, továbbá * Anglia, Hollandia, Belgium, az USA, Ausztria, Írország, Németország, Spanyolország, Svájc, Franciaország, Skócia, Olaszország ...

diákoknak babysitter munkák
CV Centrum - külföldi munka
http://www.cvcentrum.hu/kulfoldi-allashirdetesek

Az oldal a CV Centrum oldalán megjelent külföldi állásokat mutatja be. Rajtunk keresztül eljuthatsz más országok portáljára is.

CV Centrum - külföldi munka
Biztos Kész Kft. & Biztos Kész Diák Iskolai Szövetkezet
http://www.biztoskesz.hu

Biztos Kész Kft. & Biztos Kész Diák Iskolai Szövetkezet 6720, Szeged, Klauzál tér 7. (Wagner udvar)

Biztos Kész Kft. & Biztos Kész Diák Iskolai Szövetkezet
Diákmunka apró
http://www.minimus.hu/allas/diakmunka

Ingyenes diákmunka apróhirdető, amely web mellett WAP-on és RSS-ben is nyomon követhető. A különböző átverős távmunka, MLM és hasonló ajánlatok rendszeresen törlésre kerülnek az ajánlatok minőségének megőrzése érdekében.

Diákmunka apró
Campus Work a Debreceni Egyetem Iskolaszövetkezete
http://www.campuswork.hu/

Alkalmi vagy folyamatos diákmunkát biztosít Debrecenben és környékén! Diákmunka: tolmácsolás, fordítás, betanított segédmunka, irodai munka… A Campus Work Iskolaszövetkezet azzal a szándékkal alakult meg, hogy tevékenysége során Debrecen város diákjainak lehetőséget biztosítson a szervezett formában történő munkavégzésre. Szövetkezetünkben középiskolás tanulók, egyetemi és főiskolai hallgatók is munkát vállalhatnak, így tudunk széleskörű szolgáltatást nyújtani partnereinknek. Tagjaink legtöbbje a felsőoktatásban tanuló nyelvi és egyéb szakmai ismerettel, illetve munkatapasztalattal rendelkező hallgató.

Campus Work a Debreceni Egyetem Iskolaszövetkezete
Hirdetések
Oldal leírása
diakmunka.wyw.hu: WYW Diákmunka - Nyárimunka. Aupair munka, diákmunka apróhirdetések, hostess munka, külfüldi diákmunka, diákszövetkezetek, gyakornoki munka, távmunka...
Gyűjteményünkben 90 válogatott diákmunka, nyári munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 90 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 81249